Forside

Skriverne på Solkysten

Skrivegruppen, Skriverne på Solkysten, ble startet som en undergruppe av Norsk Forening i februar 2014.

Av praktiske hensyn, møtes gruppen hjemme hos hverandre.

Vi skriver gjennom hele året. Gruppen møtes gjennom vintermånedene i Spania, om sommeren samles vi to ganger i Norge.

Etter tur lager vi titler til små noveller. Alle noveller gjennomgås og evalueres med det som skal til av ris og mye ros.

Erfaringen har vist at seks medlemmer er greit i en slik gruppe. Gjennomgang og evaluering tar sin tid. Et møte tar gjerne opp mot fire timer.

Gruppen hjelper gjerne andre interesserte i gang med en ny gruppe.

Dagens medlemmer, som alle er medlemmer av Norsk Forening, er Hans Petter Lindøe, Gro Haavik, Inger Elise Hansen, Karin van Balen Baumbach, Solveig Tandberg og Yngvar Sofiedahl.

Gruppens leder/kontaktperson er Hans Petter Lindøe

hanspl@broadpark.no

Redigert 05.12.19

Nyeste kommentarer

21.10 | 17:17

Hei! Skulle ønske å hjelpe til bak disken og på kjøkkenet. Passer det best å komme i person å snakke med kjøkkensjef eller pr tlf? mvh

19.10 | 08:38

Dette er jeg ikke sikker på, men kan undersøk det.

18.10 | 12:37

Vet dere om et treningssenter hvor det er gruppetrening for seniorer?

16.10 | 13:09

Hei Alpin gruppa har turer hver søndag, det er bare å møte opp på Feria plassen her i Fuengirola kl.11.00