FOTBALLGRUPPA

Ny Tekst For Fotballgruppa

NÅ ER VI IGANG IGJEN !

Sesongen 2020/2021 sparkes i gang for våre helter i Malaga CF. Første match:

- CD TENERIFE - MALAGA CF

Søndag 13 september kl. 21.00.

Matchen overføres på TV og vi regner med at La Chispa er klare for alle fotballhungrige som ønsker å dele kvelden med andre fans.
Nærmere informasjon kommer senere.

Match nr. 2 er:

- CD CASTELLON MALAGA CF

Fredag 18 september kl. 21.00.

VIKTIG:
Sesongens matcher er satt opp fra start til slutt. Disse finner du på:
- Malagacf. com. First team. La Liga.
MEN. Som du ser er match 1 og 2 satt opp med tid for match-start. Dette bekrefter at dato og tid er endelig fastsatt.
Ser du videre så står det ikke match-start på de andre matchene.
Dette innebærer at dato og tid IKKE er endelig fastsatt.
DATO OG TID KAN FORANDRES.
Her er det TV som bestemmer.

Vi vil informere fortløpende om bekreftede matcher, praktiske opplysninger etc. på vår facebook-sider.

Etter hver match vil du finne match-resultater, kommentarer, praktiske opplysninger etc. etc. på være facebook-sider.
Her vil vi også svare på spørsmål, ta billettbestillinger ( når den tid kommer ), praktiske råd og vink osv.

Vel møtt til sesongen 2020/2021 der vi skal heie frem våre helter til heder og ære.

Fotballgruppen La Pena Oso Polar ble etablert i 2015.

Den er godkjent som den offisielle norske supporterklubben for Malaga CF som har sine hjemmekamper på Estadio La Rosaleda i Malaga, der gruppen har sine faste plasser.Mange medlemmer har årskort til kampene. Når disse ikke benyttes, selger gruppen de ledige plassene til andre. Det organiseres busstransport fra Fuengirola til stadion i Malaga, Tur-retur.

Spørsmål og bestilling av billetter: penaosopolar@gmail.com

President: Tor Arne Finsrud
La Pena Oso polar