Málaga
 de Noruega sitt bilde.
Málaga de Noruega

Día de partido! Og det er ikke hvem som helst som kommer på besøk til La Rosaleda! Barcelona står på motsatt banehalvdel når kampen sparkes i gang klokken 20:45. Topp mot bunn. Men er det ett lag som kan slå Barcelona, så er det Málaga! Dette har vi sett de siste årene! En annen ting som taler for et godt resultat i kveld er at vi har spilt ganske bra mot topplagene, Real Madrid borte, Barcelona borte, Atletico borte. Foran et fullt Estadio La Rosaleda, noe som er det vakreste man kan se, er alt mulig!

En annen ting som taler for at Malaga skal få med seg et godt resultat i kveld er nemlig at Messi ikke spiller pga personlige årsaker. Derimot har ikke Barcelona tapt mot sisteplassen på deres hjemmebane siden 2001/02 sesongen mot Rayo vallecano, men vi går alltid med håp om 3 poeng, uansett hvem som står på motsatt banehalvdel.

Keko forsetter å være utenfor troppen, og det stilles mye spørsmål rundt spilleren som kostet Málaga 5 millioner euro.
Jose Gonzalez forsikrer om at han har en plan som skal gjøre ting vanseklig for Barcelona. Startellveren virker satt, utenom én plass; høyrevingen. Der har man i det siste brukt Keko, Lestienne, Success, Rolan og Samu. Det blir spennende å se hvem som starter der i kveld. Success blir det mest sannsynlig ikke etter at han ble tatt av allerede i under 1 omgangen mot Sevilla. I tillegg sier Gonzalez at troppen er klar til å kjempe videre, og er forberedt å kjempe til siste slutt.

Nedenfor ligger både tropp og link til seieren mot Barcelona på La Rosaleda i fjor! Det blir en vanskelig oppgave, både å vinne i kveld og holde plassen, men det skal kjempes til siste slutt! Vamos Málaga!
Høydepunkter fra kampen i fjor:

Fotballgruppa OSOPOLAR Noruega

Den norske supporterforeningen til Malaga CF, er OSOPOLAR.

Malaga CF spiller i Spanias øverste divisjon "La Liga" og har sine hjemmekamper på Estadio La Rosaleda i Malaga.

Vi er 21 personer som har årskort og når disse ikke blir benyttet, selger vi deres plasser.

Det er fine plasser på langsiden som tilbys.

Busstransport t/r Fuengirola er mulig for 6€.

Ta kontakt med Saludos Arne Bjørndal (+34 6275 62456).

Neste kamper er:

Informasjon kommer senere